Flere års erfaring har bevist, at en investering i Orbot giver mange fordele. Først og fremmest får du en gulvmaskine, der leverer imponerende rengøringsresultater på stort set alle gulvtyper samtidig med, at de økonomiske fordele også er mange.

For din tryghed leverer vi maskinen personligt og sørger for en grundig oplæring og instruktion til personalet hvor Orbot skal bruges.

Invester sikkert på dine vilkår

Alle virksomheder har forskellige behov og forudsætninger for investeringer. Vi tilbyder flere forskellige finansieringsmuligheder og skræddersyr gerne en løsning som passer dig.

Herunder kan du læse mere om vores forskellige muligheder.

Serviceaftale

Serviceaftalen er det mest populære valg og den mest økonomisk fordelagtige. Maskinen og en fuld serviceaftale er inkluderet i serviceaftalen der afregnes med et fast beløb hver måned. Reservedele omfattet af serviceaftalen indgår også i betalingen hvilket betyder, at du ikke har ekstraordinære omkostninger.

Ved et eventuelt længere driftstop stiller vi en anden maskine til rådighed. En løsning som altid garanterer en brugbar maskine.

Køb

Kontaktkøb af Orbot er til dig der foretrækker at eje din gulvmaskine. Ved at købe Orbot får du en multigulvmaskine i høj kvalitet som klarer alle gulvtyper og som er imponerende driftsikker.

 

Mere information

Du kan kontakte salgsansvarlig Carsten Vestergaard for mere information om skræddersyede løsninger.